Nieuws

Gemeentepolis Twenterand

Iedereen verdient goede zorg. Ook als u een lager inkomen of een uitkering krijgt. Zeker als u vanwege chronische ziekte of beperking te maken heeft met hoge zorgkosten.

Lees meer

KOOKWORKSHOP VOOR MANNEN IN KULTURHUS

Kulturhus De Klaampe in Westerhaar organiseert in samenwerking met ZorgSaam Twenterand een kookcursus voor mannen onder het motto ‘Alle mannen kunnen koken’.

 De cursus bestaat uit 5-wekelijkse bijeenkomsten op dinsdag van 17.00 – 20.00 uur en is bestemd voor mannen die de kookkunst onder de knie willen krijgen. De cursus wordt begeleid door Dick Beltman en Roelie Kroek, beiden koks bij Eetmee Twenterand.

 Het is de bedoeling om enkele 3 gangen maaltijd te leren bereiden en kennis te maken met de verschillende mogelijkheden van aardappelen, groente en vlees/ vis.

Na het koken wordt er samen gegeten. 

Tijdens de 5e bijeenkomst, de Grand Finale, wordt er gekookt voor familie vrienden en/of kennissen. Zij betalen dan € 8,- voor de maaltijd (exclusief drankjes).

Lees meer

Thuisbezorgen reisdocumenten blijvende service in Twenterand

Het thuisbezorgen van reisdocumenten in de gemeente Twenterand blijft ook in de toekomst mogelijk. Dat heeft het College van burgemeester en Wethouders besloten na een proefperiode van twee jaar. "De service blijkt in een behoefte te voorzien en daarom heeft het college besloten om dit structureel te maken. 

Lees meer

Herdenkingsbijeenkomst

Heeft u een dierbare verloren? Dan bent u welkom op deze herdenkingsbijeenkomst. De bijeenkomst heeft geen kerkelijk karakter, iedereen is welkom.

Er klinkt muziek, een gesproken woord en lichtjes zullen worden ontstoken.

Zowel de Algemene begraafplaats als de Rooms-Katholieke begraafplaats zal deze avond verlicht zijn. We beginnen deze avond op de Algemene begraafplaats. 

Lees meer

Gamen bij Fun-ie-fit

Kom je ook gezellig gamen? Wij gaan vanaf 16 november 2018 samen op vrijdagavond gamen en gezellig wat drinken. Als je niet vaak wat te doen hebt in het weekend en/of door je autisme niet veel contacten hebt, maar je vindt het wel gezellig om wat met anderen te doen.....wees welkom!

Lees meer

Loes geeft cursus Mindful Opvoeden op Het Midden

Het opvoeden van kinderen is prachtig, maar kan ook behoorlijk stressvol zijn. Soms wil je gewoon wat meer rust in je gezin en heb je de wens dat drukke momenten soepel verlopen. Een Mindful Opvoeden training leert je hoe je met de stress in de opvoeding kunt omgaan. 

Lees meer