Nieuws

Multiculturele maaltijd

Op woensdag 26 september as. staat er weer een multiculturele maaltijd gepland. Deze wordt gehouden van 17.30 uur tot 19.30 uur in CCK2, Kerkstraat 2 te Vriezenveen.

Lees meer

Theater met een toefje zorg

ZorgAccent organiseert in het nieuwe theaterseizoen voor de zevende keer een serie Theater met een toefje Zorg.  De onderwerpen zijn divers en de voorstellingen van Theater met een toefje Zorg hebben altijd iets te maken met het leven, gezondheid en een toefje Zorg.

Lees meer

Samen Eten - Westerhaar

"Ik eet vaak alleen maar vind het gezelliger om dit af en toe met anderen te doen."

- "In mijn eentje draag ik zorg voor de kinderen. Het lijkt me heerlijk als er eens voor ons gekookt wordt."

- "Deze week zit ik te krap om nog een voedzame maaltijd op tafel te zetten."

- "Mijn buurman voelt zich af en toe alleen. Wat aanspraak bij een gezellige maaltijd zal hem goed doen!"

Lees meer

Drinken, roken, blowen, gamen.....Help, wat nu?

Wanneer moet je je als ouder zorgen maken over het drinkgedrag van je kind? Hoe maak je je kind weerbaar tegen groepsdruk? Moet je blowen verbieden? Of kun je beter op andere manieren grenzen stellen? Deze vragen en meer komen aan de orde tijdens een informatieavond op woensdag 19 september.

Lees meer

Seniorenkoor Jubilate Vroomshoop zoekt dringend nieuwe leden

Seniorenkoor Jubilate richt zich, onder auspiciën van Stichting ZorgSaam Twenterand, in het bijzonder op mannen en vrouwen vanaf 50 jaar. Het koor bestaat momenteel nog uit 29 actieve leden, waarvan 26 vrouwen en slechts 3 mannen. Er wordt 3 stemmig gezongen. Het koor staat onder leiding van Wim Koelewijn uit Nieuw Heeten.

Lees meer

Lezing Samen spelen, wat nou delen

Het thema van de landelijke Week van de opvoeding  ( 1-7 oktober)  is 'Samen spelen' en het thema van de landelijke Kinderboekenweek ( 3 - 14 oktober) is 'Vriendschap'.

Lees meer