Meer nieuws

Aanmelden voor acryl-/aquarelactiviteit - Schilderen maakt je hoofd leeg

In Buurthuis Het Kooykerhuus, Dr. Boomstraat 1 en Buurthuis Westerdok, Sportlaan 1, beide in Vriezenveen, kan vanaf dinsdag 6 februari weer geschilderd worden met verschillende technieken. De activiteit is geschikt voor iedereen die het plezierig vindt om te schilderen. Men leert van elkaar en het plezier om te schilderen staat voorop. Ervaring is niet nodig. 

De groep in Het Kooykerhuus bestaat al een aantal jaren en komt op dinsdagmorgen bij elkaar van 9.00 uur tot 11.00 uur. De activiteit in Het Westerdok is vorig jaar gestart en is op dinsdagmiddag van 13.30 uur tot 15.30 uur. De activiteiten zijn 10 keer en zijn wekelijks. In beide groepen is nog plaats.

De activiteit in Het Westerdok wordt begeleid door vrijwilliger Bertina Wasser-Roelofs. Zij is amateurschilder en schildert al meer dan 20 jaar met zowel aquarel, acryl- als olieverf. Beide groepen hebben in november 2017 meegedaan aan de expositie voor amateurkunstenaars in de Peddemorsboerderij.

Voor meer informatie en opgave: ZorgSaam Twenterand, tel.nr. 0546 - 481456 en/of mailen naar: amenzo@zorgsaamtwenterand.nl

Meer nieuws